stadion digital ruangan LED papan skor elektronik kanthi jam dijupuk

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Nomer Model:
SGH-F180DB
Jeneng:
QHG
Panggunaan:
lawang njero ruangan / ruangan, Semi-ruangan
Warna Chip Tube:
Kuning Ijo Abang, MERAH
Fungsi Tampilan:
Informasi game, grafis
Ukuran Layar:
1800 * 950 * 75, 1800 * 950 * 75
Urip kerja:
> 100000 jam
Pasokan listrik:
220v / 110v AC, 50 ~ 60Hz
NW:
40 kg
watt:
80w -100w (0,08 KWH - 0,1 KWH / jam)
Dhuwur Digit:
8 "10" 12 "16" 18 "20" 24 "
Kemasan:
cilik kayu
Piksel:
10mm
Kemampuan Penyediaan
1000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
cilik kayu
Pelabuhan
Shanghai

Wektu Utama :
Dikirim ing 30 dina sawise mbayar

Stadion digital ruangan grosir LED papan skor elektronik kanthi jam nembak

Spesifikasi

papan skor elektronik kanthi jam dijupuk

1. Ukuran layar amba: 1800 * 950 * 75 mm

2. Kontrol jarak jauh kabel / Nirkabel

3. Indoor utawa ruangan kasedhiya

Nomer model

SGH-F180DB

Panganggone

njero ruangan; ruangan; semi-ruangan

Ukuran layar

1800 * 950 * 75mm

Padhang

padhang ultra dhuwur

Fungsi tampilan

grafis

Werna led

abang, kuning, ijo

Werna papan skor

matt ireng, putih

Urip makarya

> 100000 jam

Kontrol

kabel / nirkabel kontrol

MOQ

1 potong

Pasokan listrik

220v / 110v AC, 50 ~ 60Hz

Kemasan

cilik kayu

Lamaran

basket, bal-balan

Elektronik

100% negara solid, sistem kontrol mikroprosesor

Instalasi

kasedhiya kanggo diinstal ing rong kiriman, hanging etc.

Jaminan

garansi setaun tumrap cacat bahan lan pakaryan

Materi

semprot bingkai paduan aluminium, putih

NW (kg)

40 kg

Watts

80w -100w (0,08 KWH - 0,1 KWH / jam)

Konfigurasi

1. Layar tampilan

1 set (1800 * 950 * 75mm)

2. Kontroler

1 set

3. Buku pitunjuk

1 pcs

5. Kabel

45 meter

6. Stand sing bisa dipindhah kanthi rodha aktif

1 pasang (opsional)

7. Kontrol nirkabel

opsional


Karakteristik:

lduwe presisi wektu sing tepat, nggunakake singlechip kanggo ngontrol lan piranti lunak kanggo wektu;

lbisa nyimpen data ing pungkasan nalika jangka panjang;

lsupaya gampang dioperasikake, karakter utawa simbol sing nuduhake fungsi tombol dicithak ing saben tombol;

lduwe fungsi proteksi gagal listrik, ing endi kabeh konten sing ditampilake ing layar tampilan sadurunge gagal listrik (mati) bisa uga diapalake;

lduwe kinerja biaya sing dhuwur lan bisa gawe marem macem-macem pertandingan bal;

lbebas saka komputer amarga karakter lan angka Tionghoa dikendhalekake dening tabel kontrol;

lduwe fungsi nyegah kesalahan ing operasi ngrekam skor, kesalahan ngrekam skor bisa didandani kanthi manual amarga diwenehake kanthi fungsi nambah skor kanthi tombol +1, +2, +3 lan -1;

lkanthi pilihan kanggo miwiti / ngaso wektu main, mula tombol wiwitan / ngaso minangka kunci gabungan sing gampang dioperasikake;

Kita bisa nggawe miturut panjaluk klien.

Foto papan skor:



Pabrik:


papan skor elektronik kanthi jam dijupuk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan