Warta

  • "Biyen lan Saiki" Suket Ponggawa

    Ing wulan April 1966, Astrodome ing Houston, Texas, stadion njero ruangan paling gedhe nalika semana, kanthi tenang ngenteni wiwitan liga enggak kaya biasane, nanging bedane yaiku sadurunge wiwitan, Chemstrand wis nyelehake rumput gawean pertama ing donya ing lapangan bisbol- ”Astrotu ...
    Waca liyane
  • Daging buatan wis kobong, lan suket buatan saiki ana maneh!

    Ing mburi kuciwane bal-balan Tionghoa, industri gambut buatan Tiongkok minangka juara dunia sing metu. Bubar iki, Jiangsu Co-ciptaan Lawn, minangka "pangsa pisanan saka rumput tiruan" ing pasar saham, wis narik kawigatene. Shell Investment Research nemokake manawa Chi ...
    Waca liyane
  • Apa aspek gambut gawean sing bisa digunakake lan carane milih?

    Jembut gawean dirancang lan dikembangake kanggo cacat suket alami. Lembut alami kena pengaruh kahanan cuaca, manajemen lan perlindungan uga faktor liyane. Jagung gawean duwe kaluwihan alami sing ora bisa diganti. Jagung gawean ora prelu nganggo sumber ...
    Waca liyane