Hot sale UV tahan suket gawean abang multifungsi tahan lama

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Werna:
abang, ijo, abang, putih
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
QHG
Nomer Model:
SMT-KW
Olahraga:
TENNIS
Jeneng:
suket gawean abang
Panggunaan:
Tenis, balapan balap
Sertifikat:
CE, SGS
Jinis benang:
benang bolong
Nggawe:
PP + nonwoven + bolong
Bentuk benang:
bolong
Gurantee:
5 taun
Instalasi:
gampang
Aplikasi:
Olahraga
Kemampuan Penyediaan
Kemampuan Pasokan:
300000 Meter persegi / Meter persegi saben Wulan
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1. Lebar gulung: 2M, 4M utawa 5M2. Dawa muter: Biasane 25M, utawa karo panjaluk pelanggan. 3. Paket: Polybag
Pelabuhan
Pelabuhan Shanghai utawa Tianjin

 

Suket Abang-abang

Katrangan Produk
Model SMT-KW
Dhuwur tumpukan 15
Dtex 6600
Guage (inci) 3/16
Jahitan (1 m) 300
Kapadhetan (tufts / m2) 63000
Nggawe serep PP + nonwoven + bolong
Jaminan 5 taun
Ngemot jumlahe 3600 meter persegi / 20GP
Pengepakan Gulung nganggo polybag
Jembar gulung 2m, 4m utawa 5m kasedhiya
Dawane muter 25m utawa saben kabutuhan nyata
Lamaran tenis, balapan lan olahraga liyane
Gambar Rinci

SMT-KW

 

kita uga bisa nyedhiyakake jinis rumput suket liyane kayata Jinis C, jinis U, jinis S lan duri dobelkanggo olahraga lan lanskap kanthi kualitas apik. Klik ing kene

Acara Pabrik

Profesional Produksi nggawe suket gawean sing apik.

peralatan uji coba laboratorium

 

Sertifikasi

Suket kita liwati CE lan SGS cetakan

 

Pengawasan & Kemasan

Kontrol sing ketat, pangukuran sing akurat, jaminan kualitas kanggo mesthekake yen sampeyan ora bakal nampa produk sing ora nduweni kualifikasi.

Kita bisa nindakake macem-macem syarat peryour peryagings.

Acara Dagang

Kita wis ngekspor menyang pirang-pirang negara.

Pameran pameran lan kunjungan pelanggan

 

Madeg ing taun 2011, Shijiazhuang Sothink Trading Co., Ltd. minangka perusahaan khusus sing nutupi babagan produk suket gawean. Produk utama yaiku suket gawean kanggo lanskap lan bal-balan / bal-balan. Kita uga nyedhiyakake produk liyane babagan wilayah kasebut ing ndhuwur, kayata pita gabungan, papan skor LED, granula karet, lsp.

Saiki, kabeh produk kita diekspor menyang saindenging jagad, kayata Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan Afrika.

Kita njamin nyedhiyakake pelanggan kanthi harga sing kompetitif, pangiriman cepet, produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan