Hot sale alami 4 warna pabrik alus kepadatan tinggi turf buatan paling apik kanggo kebon mburi omah

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Hiasan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
QHG
Nomer Model:
SALOE-FP
Bahan:
plastik
Jeneng:
gambut buatan paling apik kanggo mburi omah
Werna:
4 warna
Panggunaan:
kebon, halaman
Sertifikat:
CE, SGS
Jinis benang:
benang monofilamen
Nggawe:
PP + nonwoven + bolong
Bentuk benang:
C wujud
Gurantee:
8 taun
Instalasi:
gampang
Aplikasi:
kebon, halaman
Kemampuan Penyediaan
Kemampuan Pasokan:
300000 Meter persegi / Meter persegi saben Wulan
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1. Lebar gulung: 2M, 4M utawa 5M2. Dawa muter: Biasane 25M, utawa karo panjaluk pelanggan. 3. Paket: Polybag
Pelabuhan
Pelabuhan Shanghai utawa Tianjin

 

gambut buatan paling apik kanggo mburi omah

Katrangan Produk

 

Model SALOE-FP
Dhuwur tumpukan 35
Dtex 9200
Guage (inci) 3/8
Jahitan (1 m) 140
Kapadhetan (tufts / m2) 14700
Nggawe serep PP + nonwoven + bolong
Jaminan 8 taun
Ngemot jumlahe 3600 meter persegi / 20GP
Pengepakan Gulung nganggo polybag
Jembar gulung 2m, 4m utawa 5m kasedhiya
Dawane muter 25m utawa saben kabutuhan nyata
Lamaran Taman, halaman
Gambar Rinci

SALOE-FP

 

 

kita uga bisa nyedhiyakake jinis rumput suket liyane kayata Jinis C, jinis U, jinis S lan duri dobelkanggo olahraga lan lanskap kanthi kualitas apik. Klik ing kene

Acara Pabrik

Profesional Produksi nggawe suket gawean sing apik.

peralatan uji coba laboratorium

 

Sertifikasi

Suket kita liwati CE lan SGS cetakan

 

Pengawasan & Kemasan

Kontrol sing ketat, pangukuran sing akurat, jaminan kualitas kanggo mesthekake yen sampeyan ora bakal nampa produk sing ora nduweni kualifikasi.

Kita bisa nindakake macem-macem syarat peryour peryagings.

Acara Dagang

Kita wis ngekspor menyang pirang-pirang negara.

Pameran pameran lan kunjungan pelanggan

 

Madeg ing taun 2011, Shijiazhuang Sothink Trading Co., Ltd. minangka perusahaan khusus sing nutupi babagan produk suket gawean. Produk utama yaiku suket gawean kanggo lanskap lan bal-balan / bal-balan. Kita uga nyedhiyakake produk liyane babagan wilayah kasebut ing ndhuwur, kayata pita gabungan, papan skor LED, granula karet, lsp.

Saiki, kabeh produk kita diekspor menyang saindenging jagad, kayata Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan Afrika.

Kita njamin nyedhiyakake pelanggan kanthi harga sing kompetitif, pangiriman cepet, produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan