Dijual panas gratis lapangan rumput bal-balan olahraga bal-balan ijo 50 mm

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Werna:
ijo, ijo, putih
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
QHG
Nomer Model:
SMT-JCSMJ4
Olahraga:
Sepakbola
Jeneng:
gambut olahraga
Panggunaan:
Sepakbola
Sertifikat:
CE, SGS
Jinis benang:
benang monofilamen
Nggawe:
PP + nonwoven + bolong
Bentuk benang:
Wangun S
Gurantee:
8 taun
Instalasi:
gampang
Aplikasi:
Olahraga
Kemampuan Penyediaan
Kemampuan Pasokan:
300000 Meter persegi / Meter persegi saben Wulan
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1. Lebar gulung: 2M, 4M utawa 5M2. Dawa muter: Biasane 25M, utawa karo panjaluk pelanggan. 3. Paket: Polybag
Pelabuhan
Pelabuhan Shanghai utawa Tianjin

 

gambut olahraga

Katrangan Produk
Model SMT-JCSMJ4
Dhuwur tumpukan 50
Dtex 7500
Guage (inci) 5/8,3 / 4
Jahitan (1 m) 200
Kapadhetan (tufts / m2) 12600,10500
Nggawe serep PP + nonwoven + bolong
Jaminan 8 taun
Ngemot jumlahe 3600 meter persegi / 20GP
Pengepakan Gulung nganggo polybag
Jembar gulung 2m, 4m utawa 5m kasedhiya
Dawane muter 25m utawa saben kabutuhan nyata
Lamaran Soccer lan olahraga liyane
Gambar Rinci

SMT-JCSMJ4

 

kita uga bisa nyedhiyakake jinis rumput suket liyane kayata Jinis C, jinis U, jinis S lan duri dobelkanggo olahraga lan lanskap kanthi kualitas apik. Klik ing kene

Acara Pabrik

Profesional Produksi nggawe suket gawean sing apik.

 

peralatan uji coba laboratorium

 

Sertifikasi

Suket kita liwati CE lan SGS cetakan

 

 

Pengawasan & Kemasan

Kontrol sing ketat, pangukuran sing akurat, jaminan kualitas kanggo mesthekake yen sampeyan ora bakal nampa produk sing ora nduweni kualifikasi.

Kita bisa nindakake macem-macem syarat peryour peryagings.

Acara Dagang

Kita wis ngekspor menyang pirang-pirang negara.

 

Pameran pameran lan kunjungan pelanggan

 

 

Madeg ing taun 2011, Shijiazhuang Sothink Trading Co., Ltd. minangka perusahaan khusus sing nutupi babagan produk suket gawean. Produk utama yaiku suket gawean kanggo lanskap lan bal-balan / bal-balan. Kita uga nyedhiyakake produk liyane babagan wilayah kasebut ing ndhuwur, kayata pita gabungan, papan skor LED, granula karet, lsp.

Saiki, kabeh produk kita diekspor menyang saindenging jagad, kayata Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan Afrika.

Kita njamin nyedhiyakake pelanggan kanthi harga sing kompetitif, pangiriman cepet, produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan