Babagan Kita

Shijiazhuang Sothink Trading Co., Ltd., didegaké ing 2011, minangka perusahaan khusus sing nutupi babagan produk suket buatan. Produk utama yaiku suket gawean kanggo Landscaping lan bal-balan / bal-balan. kita uga nyedhiyakake produk liyane babagan wilayah kasebut ing ndhuwur, kayata pita gabungan, papan skor LED, granula karet, lsp.

Minangka perusahaan ekspor umum, kita uga menehi hasil karo macem-macem perangkat keras lan bahan bangunan, kayata pipa bunder lan tabung persegi, lembaran aluminium, gumpalan PPGI / galvanis, bolong kawat, paku, sekrup, kawat besi, lsp.  
Saiki, kabeh produk kita diekspor menyang saindenging jagad, kayata Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan Afrika.
Tujuane yaiku nawakake pelanggan produk berkualitas tinggi kanthi layanan sing cepet lan cepet. Kita wis nyiyapake sistem QC sing andal lan lengkap, sing kalebu tuku bahan baku, produksi, inspeksi, lan paket pengiriman.

Yen sampeyan kasengsem karo produk, hubungi kami kanggo informasi mbesuk. Panjaluk sampeyan bakal dihargai dening kita .Kita njamin sampeyan bakal nampa balesan lan rega kompetitif.

HTB1

HTB1

FAQS

P: Kepiye carane mbayar?

1. Marang dimensi lan jumlah sing pas sing sampeyan pesen. We nggawe kutipan kanggo sampeyan.

2. Yen kabeh apik, kita nggawe PI kanggo sampeyan. Banjur, mbayar 30% saka total jumlah menyang akun kita.

(kita Nampa T / T, Western Union, L / C, lsp)

3. Sawise nampa pambayaran 30%, kita bakal ngasilake barang kanggo sampeyan.

4. Sawise rampung produk, kita bakal ngirim foto kanggo mriksa lan konfirmasi.

5. Yen kabeh ok, kita bakal ngirim barang lan menehi salinan B / L.

6. Sawise nampa jumlah saldo, kita bakal ngirim B / L menyang sampeyan, sampeyan bisa njupuk momotan sampeyan.

P: Aku mbayar dhuwit kanggo sampeyan, apa wis aman?

Kita minangka perusahaan perdagangan manca profesional. Kita melu Canton Fair saben taun. Reputasi minangka gesang kita. Bayaran sampeyan aman 100%.

P: Apa sing diarani DTEX?

A: bobot kain saben sepuluh ewu meter

P: Apa suket gawean duwe umur winates?

J: Umur dawa suwene 8-10 taun. Suket gawean minangka produk sintetis sing ana ing njaba. Kanthi fungsi anti-UV, suket njamin pangguna nganti 8 lan 10 taun lawase. Pangembangan serat manufaktur rumput suket yaiku langkah-langkah raksasa kanggo maju, saengga bisa menehi resistensi sing luwih gedhe kanggo nyandhang lan pola benang. Dadi penting milih suketan gawean bermutu nalika tuku.

P: Apa banyu mbuwang suket gawean?

A: Nggih. Nyatane, suket wis ngrancang khusus bolongan got sing diselehake kanthi konsisten ing saindenging jogan kanggo mesthekake ngeculake banyu kanthi cepet lan efisien lan ora kolam ing permukaan.